На проспекті Науки в самому центрі Харкова розмістився ресторан «Екскалібур».
Атмосферний інтер'єр закладу виконаний у середньовічному стилі - різьблені меблі з натурального дерева, оздоба з дикого каменю, лицарська атрибутика, герби й прапори як тематичні елементи декору.
У розпорядженні гостей кілька залів з просторим танцмайданчиком, а також відкрита літня тераса.
У меню ресторану представлений широкий асортимент популярних страв європейської, французької та української кухонь.
Гості можу...
На проспекті Науки в самому центрі Харкова розмістився ресторан «Екскалібур».
Атмосферний інтер'єр закладу виконаний у середньовічному стилі - різьблені меблі з натурального дерева, оздоба з дикого каменю, лицарська атрибутика, герби й прапори як тематичні елементи декору.
У розпорядженні гостей кілька залів з просторим танцмайданчиком, а також відкрита літня тераса.
У меню ресторану представлений широкий асортимент популярних страв європейської, французької та української кухонь.
Гості можуть замовити нарізки, салати, холодні й гарячі закуски, перші й гарячі страви, гарніри, випічку, страви, приготовані на мангалі, оригінальні соуси та десерти.
Серед фірмових страв меню «Ескалібур» відзначають:
- сьомгу під вершковим соусом на подушці зі шпинату,
- перепела з гранатовим соусом,
- дорадо з прованськими травами,
- качину ніжку під журавлинним соусом,
- свинячі медальйони «Схід» з яблуками в карамелі,
- антрекот по-французьки,
- жульєн з морепродуктами в млинці,
- шашлик з індичою печінкою з беконом,
- теплий салат «Пікантна дичина» з качиною грудкою під вишневим соусом,
- салат з телятиною, спаржею і грибами під соусом «Бальзаміко»,
- юшку по-царськи,
- дорадо на грилі,
- каре ягняти,
- люля-кебаб з баранини,
- десерт «Шоко-ко».