Один з сендвіч-барів «Freshline» мережі закладів швидкого харчування розмістився в Київському районі Харкова, на вулиці Академіка Проскури.
В основі меню популярні страви європейської та американської кухонь.
Основний акцент зроблено на різноманітних сендвічах з куркою, шинкою, яловичиною, сьомгою, які готують зі свіжоспеченого хліба за італійськими технологіями.
Особливістю мережі закладів «Freshline» є можливість гостей самостійно вибирати варіанти начинок і створювати свій індивідуальний сендвіч.
Також можна створити індивідуальний салат.
Крім того, у закладах мережі відвідувачам готують різні салати, перші страви та десерти.
Фірмовими стравами меню «Freshline» вважаються:
- легендарний сендвіч з куркою су-вид,
- сендвіч «ДайП’ять» з п'ятьма видами м'яса і сиром,
- сендвіч «ТриЛайн» з сьомгою,
- курячий бульйон з м'ясом,
- грибний крем-суп.
У карті напоїв є асортимент кави та кавоміксів, смузі, фреші, лимонади, а також є фірмові чаї з малиною, обліпихою, імбиром.
Щоранку гостям готують комплексні сніданки.