На перетині вулиці Танкопія і проспекту Петра Григоренка у Харкові гостей зустрічає один з фудбарів мережі «Good Time».
У закладі готують популярні європейські та азіатські страви на основі натуральних продуктів за домашніми рецептами. Гості можуть замовити сендвічі, піцу на тонкому тісті з різними начинками, салати, перші й основні страви, а також пироги з солоними начинками, десерти й солодку випічку.
Серед фірмових страв відзначають:
black чизбургер chiken в чорній булці з курячим філе, си...
На перетині вулиці Танкопія і проспекту Петра Григоренка у Харкові гостей зустрічає один з фудбарів мережі «Good Time».
У закладі готують популярні європейські та азіатські страви на основі натуральних продуктів за домашніми рецептами. Гості можуть замовити сендвічі, піцу на тонкому тісті з різними начинками, салати, перші й основні страви, а також пироги з солоними начинками, десерти й солодку випічку.
Серед фірмових страв відзначають:
- black чизбургер chiken в чорній булці з курячим філе, сиром і соусом «Карі-ананас»,
- лаваш-рол «Good рол» з курячим філе, капустою, солоними огірками та помідорами,
- піцу «Фірмова» з шинкою, відварним курячим філе, грибами, сиром чедер, томатним соусом й оливками,
- салат з тунцем,
- суп «Рамен» з телятиною,
- рисову локшину «Пад Тай» з курячими медальйонами, тушкованими овочами й деревними грибами,
- спагеті з вершковим маслом і телятиною,
- гратен з телятиною,
- пиріг з шинкою і сиром,
- шоколадний мус з маршмелоу,
- чизкейк з чорницею.
У карті бару є кава і кавові мікси, чаї, зокрема й з малиною і мелісою, а також соки, лимонади, мілкшейки.