Кафе «Іммігрант» зустрічає своїх гостей у провулку Грабовського, недалеко від станції метро «Історичний музей», у Харкові.
Оригінальний інтер'єр закладу стилізований під американську закусочну з елементами декору в ретро стилі - контрастне поєднання білих, насичених синіх і пісочних відтінків, м'які дивани зеленого кольору, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, панорамні вікна, дзеркала і світильники-кулі.
Меню ресторану пропонує асортимент страв сучасної американської кухні.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки:
- вівсяну кашу з бананом і фініковим джемом, з беконом, яйцем і пармезаном,
- омлет,
- скрембл,
- яєчню з салатом і половиною бейгла,
- ранковий бейгл з авокадо, малосольною сьомгою і яйцем,
- бельгійські вафлі з крем-сиром, персиком і карамеллю,
- фермерський сир з кокосовими чіпсами й лабне,
- фірмовий «Улюблений сніданок Сема» з яйцем, лабне, лавашем і оливками,
- сирну запіканку з заварним кремом та печеним гарбузом.
Крім цього, у ресторані приготують закуски, бейгли, тайську локшину, супи овочі та веганські страви, страви з м'яса, птиці, риби, десерти.
Серед фірмових позицій меню «Іммігранта» відзначають:
- бейгл з малосольною сьомгою, лимонним крем-сиром і огірком,
- бейгл з копченою куркою, картоплею і соусом «Айолі»,
- локшину з креветками, печеним гарбузом і грибами шіїтаке,
- рієт з копченою скумбрією, кропом і редискою,
- рамен на кокосових вершках з локшиною і яйцем,
- фалафель з хумусом і томатною пастою,
- спрінгроли з солодким чилі соусом і креветками-гриль,
- салат з малосольною сьомгою, свіжою зеленню і тайською заправою,
- тальята з телятини з соусом «Теріякі»,
- карі з куркою по-тайськи, хрусткою лапшою і свіжими травами,
- судака на грилі з шакшукою і кус-кусом,
- биточки з телятини на гарячому коржику з гострою аджикою.
У барній карті можна знайти фреші, смузі, еспресо й кавомікси, альтернативну каву - аеропрес, кемекс, V60, сифон, а також какао, грог і пунш, шотландський, американський, японський, ірландський віскі, італійські, іспанські, німецькі вина.
У ресторані щосереди грають джаз, а кожен вечір суботи гості можуть насолодитися фанком на вінілі. Часто тут проходять тематичні й танцювальні вечірки.