Міське кафе «Харек» зустрічає своїх гостей у Харкові, на вулиці Тринклера.
Оригінальний інтер'єр дизайнери витримали в стилі модерн - м'ятні, сірі й кавові відтінки в оформленні, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, мідні світильники, вітражні вікна, колони з дзеркалами, прозорі стіни.
Родзинкою закладу вважається відкритий бар і частково відкрита кухня, відгороджена від основного залу скляною стіною.
У меню є популярні страви європейської, паназіатської, української кухонь...
Міське кафе «Харек» зустрічає своїх гостей у Харкові, на вулиці Тринклера.
Оригінальний інтер'єр дизайнери витримали в стилі модерн - м'ятні, сірі й кавові відтінки в оформленні, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, мідні світильники, вітражні вікна, колони з дзеркалами, прозорі стіни.
Родзинкою закладу вважається відкритий бар і частково відкрита кухня, відгороджена від основного залу скляною стіною.
У меню є популярні страви європейської, паназіатської, української кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
У ранковий час тут готують різні варіанти сніданків:
- яєчня з тушкованими овочами, з ботаргою,
- панкейки з рікотою зі свіжими ягодами, з ікрою оселедця і сметаною,
- бріош з малосольним лососем і м'ятним авокадо під соусом «Голландез»,
- сирна запіканка з імбирним згущеним молоком,
- вівсяна каша з двох видів зерен з сезонними ягодами.
До фірмових позицій відносяться:
- устриця з яблучним соусом,
- окрошка з трьома видами м'яса,
- суп «Том ям» з морепродуктами,
- салат «Цезар» з індичкою і перепелиними яйцями,
- філе міньйон з соусом «Деміглас» і пюре,
- мідії в кокосовому соусі з чилі,
- бургер з телятиною і панчетою,
- торт «Наполеон» з сиром дорблю.
У барній карті є асортимент пива і міцного алкоголю, а також класичні алкогольні коктейлі.