У центральній частині Харкова, на проспекті Незалежності, розмістився ресторан-піцерія мережі закладів «Маранелло».
Тут гостям представлений широкий асортимент популярних страв італійської та європейської кухонь, які готують досвідчені кухарі на відкритій кухні. Головною особливістю закладу є справжня дров'яна піч, привезена з Італії, в якій піцайоло випікають фірмову неаполітанську піцу.
М'ясні й рибні страви в «Маранелло» готують на відкритому вогні. Основний акцент у меню зроблено на піці, салатах, супах і десертах.
З-поміж фірмових страв ресторану-піцерії відзначають:
- піцу «Маранелла» зі свинячим окостом, шинкою, салямі й болгарським перцем,
- салат «Мілано» з курячим філе й помідорами чері,
- салат «Цезар» з морепродуктами,
- курячий бульйон з домашньою локшиною,
- пасту «Болоньєзе»,
- гречану кашу зі смаженими грибами «Поррідж ді Магра»,
- жульєн «Лівіньо».
Для любителів солодкого в десертній карті закладу представлені фірмові ласощі: маковий пиріг «Флоренція», шоколадно-апельсиновий торт «Захер», чизкейк.
У карті напоїв можна знайти домашній узвар і молочні шейки. У барній карті є асортимент кегового та пляшкового пива, до якого подають фірмові закуски – каналетті. Також в алкогольній карті представлений міцний алкоголь й українські марки вин.