Ресторан «Містерія» входить до складу однойменного готелю, який розмістився на проспекті Петра Григоренка, недалеко від станції метро «Палац Спорту» в Харкові.
У розпорядженні гостей дворівневий зал для бенкетів і різних урочистих подій, малий зал для невеликої компанії гостей, а також Диско-хол, зал з більярдом і окремий зал, оснащений сучасним караоке обладнанням.
Розкішний інтер'єр закладу виконаний у класичному європейському стилі - тепла пісочно-шоколадна колірна гама, колони, гіпсова ліпнина, класичні картини в позолочених рамах, різьблені меблі з натурального дерева, оздоба диким каменем, ковані елементи декору й кришталеві люстри.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської, української, японської та російської кухонь за традиційними й авторськими рецептами.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, салати, перші страви, гарячі страви з риби, птиці, свинини й телятини, страви, приготовані на мангалі, а також десерти.
До фірмових страв меню «Містерії» відносять:
- піцу «По-селянськи» з шинкою, язиком, курячим філе й печерицями,
- рулетики з баклажанів з вугром і кунжутом,
- карпачо з сьомги з сиром пармезан,
- мікс салатів з королівською креветкою,
- легкий салат з телятиною та імбирним соусом,
- гусячу печінку з карамелізованим яблуком і фруктовим конфитюром,
- борщ український з салом і пампушками,
- дорадо на овочевому фрікасе,
- курчати табака «Кукле» з грузинським соусом,
- свинину «Голодний Тайсон»,
- стейк з яловичини з кукурудзою-гриль,
- сьомгу «По особливому» з кунжутом, лимоном і часниковим соусом,
- люля-кебаб з баранини,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- десерт «Чорний Принц» з вершково-заварним кремом і шоколадно-коньячним прошарком.
У барній карті гості знайдуть широкий асортимент коктейлів, зокрема екстрим-коктейлів, а також кегове пиво, елітні сорти віскі, міцний алкоголь, вина Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Чилі, Грузії.