На території парку імені Горького в центрі Харкова розмістився один з ресторанів «Навруз» однойменно мережі закладів.
У розпорядженні гостей основний і бенкетний зали, VIP-зал, барна зона й відкрита тераса, яка працює в теплу пору року. Колоритний інтер'єр ресторану оформлений у розкішному східному стилі. У залах переважають пісочні й червоні відтінки, позолота й мереживний текстиль, дивани з м'якими подушками.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв узбецької, кавказької та європейської кухонь. У будні гості можуть замовити комплексні бізнес-ланчі. Основний акцент у меню зроблено на великій кількості м'ясних страв, які готують на відкритому вогні.
До фірмових пропозицій у меню належать:
- салат «Узбецький»,
- лаваш «Джалал-Абад»,
- ковурма-лагман,
- нарин по-узбецьки,
- бешбармак,
- фірмовий лагман,
- манти,
- суп з перепела «Навруз»,
- бараняче ребро «Навруз» з гарніром,
- асорті «Навруз» з баранини, телятини, а також люля-кебаб, запечені на мангалі.
Є окреме меню страв з телятини, баранини, курки, форелі та сьомги, які готують на традиційній жаровні.
Ресторан надає послуги кейтерінгу. Вечорами гості можуть насолодитися живою музикою. Регулярно проходять трансляції спортивних подій. Для маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната.