У самому центрі Харкова, на вулиці Пушкінській, розмістився ресторан «Nomad Neo Bistro».
Заклад поєднує в собі принцип бістро й основи високої кухні. Тут гостям представлені популярні й авторські страви інтернаціональної кухні. Меню містить закуски, салати, супи, основні страви, raw-bar і десерти.
Страви, що подаються в нео-бістро, відрізняються незвичайним поєднанням інгредієнтів і авторським підходом в їх приготуванні.
Так, відвідувачі «Nomad Neo Bistro» можуть замовити:
- севіче з дорада з кокосовим молоком і соусом манго-маракуя,
- поке з тунця з соусом кімчі,
- тартар з телятини з чіпсами з батату і трюфельним айолі,
- брускети з бейбі-кальмарамі,
- паштет з перепелиної печінки з журавлиною,
- салат з телятини з чері власного засолу і сирним мусом,
- салат з креветками терікі,
- кіноа й авокадо,
- сочевичний суп з курячими сердечками,
- суп «Фо Бо» з телятиною,
- телячу вирізку з броколі, гливами й трюфельною олією,
- качину грудку з пюре з батату,
- лосось з цукіні й кремом з цвітної капусти,
- курчати з кукурудзяним кремом, томатною сальсою і баклажанами.
У барній карті закладу гості знайдуть фірмовий домашній обліпиховий, трав'яний, ягідний, ожиновий, імбирний з журавлиною чаї, каву й кавомікси, зокрема й фірмовий раф з ваніллю, мигдалем і кедровими горіхами, а також лимонади, смузі, фреші, міцний алкоголь і оригінальні авторські коктейлі.
Інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі лофт - світлі цегляні стіни, шкіряні дивани й лаконічні меблі, жива зелень і неонове освітлення.