Ресторан «Park Avenue» розмістився на вулиці Гоголя в Харкові, недалеко від станції метро «Історичний музей».
Дизайнерський інтер'єр закладу витриманий у сучасному стилі з елементами декору в стилі арт-деко - сірі, пісочні й блакитні відтінки в оформленні, м'які крісла та дивани, невеликі столики, панорамні вікна, люстри-кулі й оригінальні геометричні фігури з підсвічуванням.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та східної кухонь з натуральних свіжих продуктів за традиційними й авторськими рецептами.
Відвідувачі можуть замовити сендвічі, смузі боули, салати, закуски, перші й основні страви, гарніри та десерти.
Серед фірмових страв меню «Park Avenue» відзначають:
- клаб сендвіч з шинкою, яйцем і беконом,
- салат з сьомгою й апельсинами під соусом «Теріякі»,
- теплий салат з телятиною,
- паштет з кролика,
- рамен,
- томатний крем-суп з морепродуктами,
- рис «Басматі» з креветкою, овочами й омлетом Тамаго,
- курчати «Кокле» на ананасі-гриль з соусом манго-чилі,
- філе сібаса зі спаржею під вершково-креветковим соусом,
- медальйони з телятини на подушці зі шпинату з яйцем пашот під грибним соусом,
- свинячу корейку-гриль з капустою і картопляним пюре під медово-гірчичним соусом,
- стейк «Татакі» з салатом з печеної кукурудзи й соусом «Танкацу».
- йогуртово-ягідний мус з мигдалем,
- фісташковий рулет з вершковим кремом і джемом з чорної смородини,
- шоколадно-квітковий крісп.
У барній карті ресторану акцент зроблено на широкому асортименті класичних і оригінальних авторських коктейлів.