На проспекті Науки в самому центрі Харкова розмістився ресторан-піцерія «Pasteria».
У меню представлений широкий асортимент популярних страв італійської кухні, які готують за традиційними рецептами.
Гості можуть замовити закуски, салати, піцу на тонкому тісті з різними начинками, супи, пасти, а також різноманітні десерти.
Фірмовими стравами ресторану-піцерії вважаються:
лазанья з тунцем,
корнеті «Сицилія» з шинкою і вершками,
пене «Ель-Падріно» з куркою, пармезаном і горгондзолою,...
На проспекті Науки в самому центрі Харкова розмістився ресторан-піцерія «Pasteria».
У меню представлений широкий асортимент популярних страв італійської кухні, які готують за традиційними рецептами.
Гості можуть замовити закуски, салати, піцу на тонкому тісті з різними начинками, супи, пасти, а також різноманітні десерти.
Фірмовими стравами ресторану-піцерії вважаються:
- лазанья з тунцем,
- корнеті «Сицилія» з шинкою і вершками,
- пене «Ель-Падріно» з куркою, пармезаном і горгондзолою,
- піца «Мафія» з паприкою та салямі,
- піца «Марко Поло» з тунцем і пепероні,
- піца «Аль Капоне» з сьомгою й оливками,
- салат «Pasteria» з баликом, перепелиними яйцями й помідорами чері,
- суп «Мінестроне» з курячими кнелями,
- фрикасе,
- тирамісу.
Барна карта включає різні марки італійських вин, пиво і глінтвейн.