Заміський ресторан «Піч» розмістився в десяти кілометрах від Харкова, в селищі Нестеренки.
Колоритний інтер'єр закладу відтворює атмосферу домашнього затишку та доповнений етнічними елементами декору.
У розпорядженні гостей обідній зал, місткістю 46 персон, гостинний зал для 18 відвідувачів, дві просторі відкриті тераси, які можуть вмістити до 80 гостей, а також літні мисливські будиночки.
У меню можна знайти широкий асортимент страв домашньої української кухні, які готують за старовинними рецептами.
Відвідувачам подають різні соління, буженину, млинці та вареники з різними начинками, каші, холодець, супи, червоний борщ з качкою і сметаною.
Головною особливістю ресторану є наявність справжньої печі, в якій готують м'ясні та борошняні страви.
Крім того, гості можуть покуштувати страв, запечених на мангалі.
У барній карті акцент зроблено на напоях власного приготування, фірмовому квасі й оригінальних авторських настоянках і наливках.
Для маленьких гостей у ресторані обладнано дитячий ігровий майданчик і є окреме дитяче меню.