Ресторан «Перший Паназіатський» розмістився в самому центрі Харкова, на вулиці Пушкінській.
Тут гостям представлена оригінальна ф’южн-кухня «Ніккей», страви якої є симбіозом кулінарних традицій Японії й Перу.
Серед фірмових страв меню закладу відзначають:
суші з креветкою «Гамба Роха» і гелем Юдзукосе,
суші з устрицями, манго й пастою дайкон-чилі,
рол з вугром, фуа-гра та перцем халапеньо.
Відвідувачі можуть покурити ароматний кальян.
Їжу в закладі можна замовити на винос.
Ін...
Ресторан «Перший Паназіатський» розмістився в самому центрі Харкова, на вулиці Пушкінській.
Тут гостям представлена оригінальна ф’южн-кухня «Ніккей», страви якої є симбіозом кулінарних традицій Японії й Перу.
Серед фірмових страв меню закладу відзначають:
- суші з креветкою «Гамба Роха» і гелем Юдзукосе,
- суші з устрицями, манго й пастою дайкон-чилі,
- рол з вугром, фуа-гра та перцем халапеньо.
Їжу в закладі можна замовити на винос.
Інтер'єр ресторану оформлений у сучасному стилі - цегляне муровання стін, м'які диван і крісла блакитних відтінків, лаконічні меблі, жива зелень і тематичні елементи декору як сувеніри й статуетки.