Бар «Pipa» зустрічає своїх гостей у Театральному провулку, недалеко від станції метро «Історичний музей» у Київському районі Харкова.
Оригінальний інтер'єр з елементами лаунж доповнюють антикварний стіл ручної роботи й антикварні крісла, довга барна стойка з горіха, дошки для серфінгу на стінах.
Акцент у закладі зроблено на асортименті авторських коктейлів, серед яких відзначають:
коктейль «Клевер Клаб» з текілою, лаймовим фрешем, білком і малиновим сиропом,
коктейль «ANDES PISCO» на осно...
Бар «Pipa» зустрічає своїх гостей у Театральному провулку, недалеко від станції метро «Історичний музей» у Київському районі Харкова.
Оригінальний інтер'єр з елементами лаунж доповнюють антикварний стіл ручної роботи й антикварні крісла, довга барна стойка з горіха, дошки для серфінгу на стінах.
Акцент у закладі зроблено на асортименті авторських коктейлів, серед яких відзначають:
- коктейль «Клевер Клаб» з текілою, лаймовим фрешем, білком і малиновим сиропом,
- коктейль «ANDES PISCO» на основі чилійського напою, який виготовляється з винограду сорту мускат, вишневого лікеру «Heering cherry» і лимонного соку,
- коктейль «Бора Бора» з ананасовим фрешем, малиновим сиропом та яблучним лимонадом.
Основу меню бару складають популярні страви американської та азіатської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Серед фірмових страв відзначають:
- нагетси з міксом салату і соусом Айолі,
- рулет з індички з соусом карі,
- крила BBQ з картоплею фрі й фірмовим соусом,
- локшину з атлантичними креветками й ананасом,
- хот-дог «Візантійський» з молочною сосискою, печеними овочами й сиром Горгондзола,
- салат з лангустинами, авокадо й заправою з ванільного чері,
- рідкий чизкейк.