Один з пивних ресторанів мережі закладів «Pivobar» розмістився в центральній частині Харкова, на вулиці Юр'ївській.
Затишний інтер'єр оформлений у класичному англійському стилі - теплі відтінки коричневого, м'які дивани й невеликі столики, оздоба з натурального дерева.
У розпорядженні відвідувачів просторий зал ресторану й контактний бар. Особливістю закладу є наявність власної міні-пивоварні, де варять три фірмові сорти кегового пива.
Гості ресторану можуть на власні очі спостерігати процеси пивоваріння. У меню представлений широкий асортимент популярних і авторських страв європейської та української кухонь.
Відвідувачі можуть замовити закуски до пива, холодні й гарячі закуски, салати, страви для компаній, авторські страви від шеф-кухаря, перші страви, основні страви, соуси, гарніри, ковбаски, десерти.
В обідню пору в ресторані подають комплексні бізнес-ланчі. Родзинкою закладу є приготування м'ясних і рибних страв на мангалі перед відвідувачами.
До фірмових позицій меню «Pivobar» відносять:
- телятину з фісташковою кісточкою,
- качину грудку з журавлинним соусом,
- перепела по-пекінськи,
- фуа-гра з грушевим конфітюром і гарніром з руколи,
- роли з райдужної форелі з вершковим сиром,
- салат «Рожевий» з язиком,
- сковороду на компанію «Pivobar»,
- вершковий суп з лососем і грибами,
- медальйони з телятини у винному соусі,
- м'ясні ковбаски «Pivobar»,
- торт «Сицилійський лимон».