У самому центрі Харкова, у декількох кроках від станції метро «Пушкінська», розмістився винний бар «Port wine bar».
Головною особливістю закладу вважається винна карта, в якій представлений асортимент локальних вин, що постачаються з Одеси. Крім того, є португальські вина.
Основний акцент зроблено на фруктових винах, серед яких відзначають айвове, смородинове, сливове, гранатове, вишневе, полуничне, абрикосове, суничне.
Серед класичних вин представлені Сапераві, Каберне, Бастардо, Ізабелла, Мускат.
Також у барній карті гості знайдуть пиво, сидр, міцний алкоголь. Меню винного бару пропонує популярні європейські та італійські страви. Відвідувачам подають кілька видів чіабати, пасту, закуски, суп-пюре.
До фірмових страв меню «Port wine bar» відносяться:
- одеські макарони по-флотськи,
- гострі курячі нагетси з гірчично-медовим соусом,
- чіабата з куркою, бринзою і овочами,
- італійський сендвіч з руколою, моцарелою і соусом песто,
- паста «Лаціо» з куркою і грибами під вершково-винним соусом,
- різото з грибами,
- пряна груша, тушкована у вині з прянощами з сирковим кремом.