На вулиці Тарасівській у Харкові гостей зустрічає затишне кафе «Розмарин».
У розпорядженні гостей два зали, місткістю до 50 персон кожен, а також затишний бенкетний зал і закрита тераса.
Інтер'єр кафе витриманий у сучасному оригінальному стилі - пісочні й ванільні відтінки в оформленні, м'які жовті крісла і меблі зі світлих порід дерев, цегляне муровання стін і повітряний текстиль, жива зелень і настінний розпис.
У меню закладу представлений асортимент популярних страв європейської та італійської кухонь.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, супи, гарячі страви з м'яса, страви, приготовані на мангалі, страви для великої компанії, пасти, піци з різними начинками, гарніри, соуси та десерти.
До фірмових страв меню відносять:
- салат з качкою конфі й руколою,
- хачапурі по-мегрельськи,
- крем-суп з гарбуза з беконом,
- голубці з кролика у вершковому соусі з грибами,
- турнедо з телятини зі спаржею та соусом «Теріякі»,
- біфштекс з мармурової яловичини з яйцем пашот,
- лосось теріякі з овочами WOK,
- люля-кебаб з телятини в лаваші,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- піцу «Баварська»,
- спагеті «Карбонара»,
- кавову пана-коту з карамельним соусом.
Родзинкою меню є стейки й бургери, які готують з мармурової яловичини.
Барна карта кафе включає каву Lavazza, лимонади, фреші, глінтвейн, кегове пиво і міцний алкоголь, вина Італії, Франції, Іспанії, Чилі, а також вина від виноробного господарства князя Трубецького.