Ресторан «Урарту» входить до складу ресторанно-готельного комплексу з однойменною назвою, який розмістився на вулиці Клочківській у центрі Харкова.
Заклад включає основний і бенкетний зали, кілька приватних кабінок, а також два невеликі віп-зали, інтер'єр яких оформлений у стилі сучасної класики.
Крім того, у теплу пору року відвідувачі можуть розташуватися на літній терасі.
Основу меню ресторану складають традиційні страви кавказької та європейської кухонь.
Гості можуть замовити гарячі й хо...
Ресторан «Урарту» входить до складу ресторанно-готельного комплексу з однойменною назвою, який розмістився на вулиці Клочківській у центрі Харкова.
Заклад включає основний і бенкетний зали, кілька приватних кабінок, а також два невеликі віп-зали, інтер'єр яких оформлений у стилі сучасної класики.
Крім того, у теплу пору року відвідувачі можуть розташуватися на літній терасі.
Основу меню ресторану складають традиційні страви кавказької та європейської кухонь.
Гості можуть замовити гарячі й холодні закуски, салати, перші страви, страви з м'яса, птиці та риби, страви, приготовані на відкритому вогні, гарніри, десерти й фрукти.
Серед фірмових страв меню «Урарту» відзначають:
- листковий хачапурі з курячим філе й овочами,
- салат «Урарту» з язиком, чорносливом, кукурудзою і волоськими горіхами,
- чахохбілі,
- харчо,
- кюфту,
- сьомгу, запечену з овочами у вині,
- форель на рожні,
- курчати табака,
- шашлик з індички,
- люля-кебаб з яловичини,
- домашню тушонку «Хаурма»,
- солодкий суджук з волоськими горіхами й прянощами.
Вечорами в ресторані грають живу музику.