Ресторан української сучасної кухні «Пан Отаман» розмістився поруч з Херсоном, у місті Олешки.
Гостям представлена сучасна південно-українська кухня в авторській подачі шеф-кухаря. Усі страви в меню готують виключно з натуральних і екологічно чистих продуктів.
У ресторані можна покуштувати страв з фермерського м'яса і сиру, свіжих овочів і фруктів. Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, вареники, перші страви, основні страви з м'яса і риби, страви гриль-меню, випічку і десерти.
У ранковий час тут готують різні варіанти комплексних сніданків.
До фірмових позицій меню відносяться:
- посічений стейк з курки від Пана,
- люля-кебаб з баранини,
- кров'янка, запечена на фруктовому вугіллі,
- філе судака,
- салат з телятиною, свіжими овочами, маринованим кабачком і гострим соусом,
- голубці з молодої капусти й телятини,
- отаманський дерун, приготований за особливим рецептом,
- вареники з кроликом і соусом «Дор Блю»,
- бринза Hand Made від шефа з томатами й базиліковим соусом,
- короп у винному соусі й філе з пастернаку,
- тістечко від Пана.
Колоритний інтер'єр ресторану оформлений у традиційному українському стилі з великою кількістю оздоби з натурального дерева й етнічними елементами декору.
Регулярно в закладі проводять кулінарні майстер-класи від шеф-кухаря, гастрономічні тури, дегустації вина і фермерських сирів, презентації страв з локальних продуктів, вечори гурманів, фестивалі «Казан Мангал», а також бенкети, фуршети, весільні урочистості.