Ресторан Пан Атаман

Пан Атаман
2
Херсон, вул. Гвардiйскa 101а, м. Олешки
2
Все фотографии
Ресторан Пан Атаман
Херсон, вул. Гвардiйскa 101а, м. Олешки
Херсон, вул. Гвардiйскa 101а, м. Олешки
+38 097 227 8488
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан української сучасної кухні «Пан Отаман» розмістився поруч з Херсоном, у місті Олешки. Гостям представлена сучасна південно-українська кухня в авторській подачі шеф-кухаря. Усі страви в меню готують виключно з натуральних і екологічно чистих продуктів. У ресторані можна покуштувати страв з фермерського м'яса і сиру, свіжих овочів і фруктів. Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, вареники, перші страви, основні страви з м'яса і риби, страви гриль-меню, випічку і де...

Ресторан української сучасної кухні «Пан Отаман» розмістився поруч з Херсоном, у місті Олешки.

Гостям представлена сучасна південно-українська кухня в авторській подачі шеф-кухаря. Усі страви в меню готують виключно з натуральних і екологічно чистих продуктів.

У ресторані можна покуштувати страв з фермерського м'яса і сиру, свіжих овочів і фруктів. Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, вареники, перші страви, основні страви з м'яса і риби, страви гриль-меню, випічку і десерти.

У ранковий час тут готують різні варіанти комплексних сніданків.

До фірмових позицій меню відносяться:

  • посічений стейк з курки від Пана,
  • люля-кебаб з баранини,
  • кров'янка, запечена на фруктовому вугіллі,
  • філе судака,
  • салат з телятиною, свіжими овочами, маринованим кабачком і гострим соусом,
  • голубці з молодої капусти й телятини,
  • отаманський дерун, приготований за особливим рецептом,
  • вареники з кроликом і соусом «Дор Блю»,
  • бринза Hand Made від шефа з томатами й базиліковим соусом,
  • короп у винному соусі й філе з пастернаку,
  • тістечко від Пана.
Велика барна карта містить авторські лимонади, домашній квас, овочеві коктейлі, козацькі настоянки власного приготування, еко-чаї, натуральну каву, українські та грузинські вина.

Колоритний інтер'єр ресторану оформлений у традиційному українському стилі з великою кількістю оздоби з натурального дерева й етнічними елементами декору.

Регулярно в закладі проводять кулінарні майстер-класи від шеф-кухаря, гастрономічні тури, дегустації вина і фермерських сирів, презентації страв з локальних продуктів, вечори гурманів, фестивалі «Казан Мангал», а також бенкети, фуршети, весільні урочистості.

Сайт: panataman.com.ua
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!