У самому центрі Кривого Рогу, на вулиці Юрія Гагаріна, розмістився один з ресторанів мережі закладів грузинської кухні «Хінкальня».
Фірмовий інтер'єр оформлений у традиційному кавказькому стилі - цегляне муровання, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, тематичні картини, кухонне начиння як елементи декору.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні класичних страв грузинської кухні. Основний акцент у меню зроблено на фірмових хінкалі, які можна замовити з начинкою з м'яса, зелені й сиру.
Також у закладі готують три види хачапурі: гурулі - закритий хачапурі з сиром і яйцем з “крутим” жовтком, по-аджарський з імеретинським сиром, по-мегрельськи з хрустким тістом і сиром, запеченим у печі.
Крім цього, гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, супи, другі страви, оригінальні соуси, хліб, солодку випічку і десерти.
Є у меню і розділ зі стравами, які готують на мангалі - люля-кебаб з телятини, шашлик зі свинини або печінки, скумбрія-гриль.
До фірмових страв ресторану також відносять:
- хінкалі з м'ясом і зеленню,
- суп «Харчо»,
- шашлик зі свинини,
- люля-кебаб з телятини,
- салат «Сазапхуло» з горіховою пастою,
- пхалі з баклажана,
- хачапурі по-аджарськи,
- теплий салат зі свининою-гриль,
- запечений баклажан з сиром сулугуні,
- оджахурі,
- чашушулі,
- курку по-чкмерульськи,
- медово-горіхову пахлаву,
- мацоні з медом і волоським горіхом,
- десерт з виноградного соку з родзинками «Пеламуші»,
- гозінаки.