У центральній частині Львова, у мальовничій парковій зоні, розмістився готельно-ресторанний комплекс «Деліс», у складі якого працює ресторан з однойменною назвою.
Інтер'єр ресторану оформлено в стилі сучасної європейської класики. У розпорядженні гостей просторий бенкетний зал місткістю 70 персон, а також відкрита літня тераса, на якій можна розмістити до 150 гостей.
Також у ресторані «Деліс» є закрита тераса, на якій гості можуть покурити кальян. У закладі представлена велика кальянна карта з понад 20 різними сортами тютюну.
У спеціальному розділі пропонуються елітні кальяни на основі фруктових чаш з яблука, апельсина й ананаса.
Меню ресторану складається з асортименту традиційних й авторських страв французької кухні. Крім того, у меню є розділ з популярними стравами європейської та української кухонь.
Акцент зроблено на стравах, які шеф-кухар готує на відкритому вогні: свинина, телятина, курка, свинячі ребра та яловичий язик.
Серед напоїв представлені фірмовий чай-мате, який подають в калабасі, а також оригінальні чаї, що готуються в сифоні з цікавими закусками: грибами шіїтаке, в’яленими томатами, в’яленими сливами.
Спеціально для маленьких відвідувачів у ресторані працює дитячий ігровий майданчик.
Регулярно в закладі проходять бенкети й фуршети, корпоративні вечірки, весілля і святкування днів народження, ювілеї та дитячі свята.