У передмісті Львова, у місті Жовква, поруч з Жовківським замком, розмістилася м'ясна ресторація «Kazemat».
Інтер'єр закладу виконаний у стилі лофт - відреставроване цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева.
Особливістю закладу вважається гриль на рожні у відкритій печі, в якому готують фірмові м'ясні страви й випікають булочки для бургерів. Гості можуть спостерігати процеси приготування замовлених страв.
У меню ресторації представлені закуски, салати, супи, гарячі закуски, основні страви з м'яса, приготовані на відкритому вогні, бургери, сети на компанію, пивні снеки, соуси й десерти.
До фірмових позицій «Kazemat» відносяться:
- свинячі ребра від шефа XXL,
- телячий стейк на кістці,
- шніцель «Нахабний»,
- половина курки, запечена на грилі,
- бургер з посіченою свининою,
- бограч,
- салат «М'ясний шпацер»,
- сирник «Львівський».
Барна карта «Kazemat» пропонує ряд фірмових наливок, крафтове пиво, міцний алкоголь, вина, каву і чай.