В історичній частині Львова, на вулиці Вірменській, розмістився коктейль-бар «Sino Experimental».
Тут гостям представлено широкий асортимент класичних та оригінальних авторських коктейлів.
Основу меню складають популярні українські та європейські страви, які шеф-кухар готує в авторській інтерпретації з локальних продуктів.
Серед фірмових страв меню відзначають:
свинячу вирізку су-вид на кисло-солодкій овочевій подушці,
салат-боул з курки зі свіжим шпинатом, стручковою квасолею, томатами й...
В історичній частині Львова, на вулиці Вірменській, розмістився коктейль-бар «Sino Experimental».
Тут гостям представлено широкий асортимент класичних та оригінальних авторських коктейлів.
Основу меню складають популярні українські та європейські страви, які шеф-кухар готує в авторській інтерпретації з локальних продуктів.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- свинячу вирізку су-вид на кисло-солодкій овочевій подушці,
- салат-боул з курки зі свіжим шпинатом, стручковою квасолею, томатами й кус-кусом під пряним соусом,
- карпачо з сала, приправлене олією з копченою паприкою і пармезаном,
- авторський хумус.