На вулиці Науковій у спальному районі Львова розмістився м'ясний ресторан-паб «Скотина». 
Заклад працює у форматі стейк-хауса. Особливістю вважається наявність вапо-гриля, на якому готують соковиті м'ясні стейки. Також у ресторані-пабі відкрита кухня, тому гості можуть спостерігати всі процеси приготування замовлених страв. 
Меню складається з популярних і авторських страв американської, італійської, європейської та японської кухонь. Відвідувачам готують стартери, салати, супи, суші, страви з м'... 
                        На вулиці Науковій у спальному районі Львова розмістився м'ясний ресторан-паб «Скотина».
Заклад працює у форматі стейк-хауса. Особливістю вважається наявність вапо-гриля, на якому готують соковиті м'ясні стейки. Також у ресторані-пабі відкрита кухня, тому гості можуть спостерігати всі процеси приготування замовлених страв.
Меню складається з популярних і авторських страв американської, італійської, європейської та японської кухонь. Відвідувачам готують стартери, салати, супи, суші, страви з м'яса й морепродуктів, страви на грилі, бургери, стейки, піцу на розпеченому камені, страви вок і тепан, а також гарніри й десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- філе шато,
 - біфштекс,
 - стейк філе міньйон з овочами-гриль,
 - Skeart - стейк,
 - біф бургер від шефа,
 - ковбаски-гриль з картопляними часточками й соусом барбекю,
 - севіче з лосося,
 - карпачо з телятини,
 - теплий гриль-салат,
 - салат зі свіжим лососем і пікантною азіатською заправою,
 - перепілка з картопляним пюре і базиліком,
 - міні восьминоги з пряним лимонним соусом,
 - іспанські лангустини-гриль з часниковим маслом і лимоном,
 - піца «Home Meat» з салямі, мисливськими ковбасками й шинкою,
 - піца «Hunter-Lycky» з копченою куркою, беконом і мисливськими ковбасками,
 - піца «Скотина» з печерицями та кукурудзою. 
 
        
              
                      
                          
Доставка