На вулиці Науковій у спальному районі Львова розмістився м'ясний ресторан-паб «Скотина».
Заклад працює у форматі стейк-хауса. Особливістю вважається наявність вапо-гриля, на якому готують соковиті м'ясні стейки. Також у ресторані-пабі відкрита кухня, тому гості можуть спостерігати всі процеси приготування замовлених страв.
Меню складається з популярних і авторських страв американської, італійської, європейської та японської кухонь. Відвідувачам готують стартери, салати, супи, суші, страви з м'...
На вулиці Науковій у спальному районі Львова розмістився м'ясний ресторан-паб «Скотина».
Заклад працює у форматі стейк-хауса. Особливістю вважається наявність вапо-гриля, на якому готують соковиті м'ясні стейки. Також у ресторані-пабі відкрита кухня, тому гості можуть спостерігати всі процеси приготування замовлених страв.
Меню складається з популярних і авторських страв американської, італійської, європейської та японської кухонь. Відвідувачам готують стартери, салати, супи, суші, страви з м'яса й морепродуктів, страви на грилі, бургери, стейки, піцу на розпеченому камені, страви вок і тепан, а також гарніри й десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- філе шато,
- біфштекс,
- стейк філе міньйон з овочами-гриль,
- Skeart - стейк,
- біф бургер від шефа,
- ковбаски-гриль з картопляними часточками й соусом барбекю,
- севіче з лосося,
- карпачо з телятини,
- теплий гриль-салат,
- салат зі свіжим лососем і пікантною азіатською заправою,
- перепілка з картопляним пюре і базиліком,
- міні восьминоги з пряним лимонним соусом,
- іспанські лангустини-гриль з часниковим маслом і лимоном,
- піца «Home Meat» з салямі, мисливськими ковбасками й шинкою,
- піца «Hunter-Lycky» з копченою куркою, беконом і мисливськими ковбасками,
- піца «Скотина» з печерицями та кукурудзою.