Один з ресторанів мережі закладів «Золотий Вепер» розмістився на вулиці Євгена Коновальця у Франківському районі Львова.
У розпорядженні гостей кілька залів, а також відкритий літній майданчик з живою зеленню.
Оригінальний інтер'єр закладу виконаний з елементами мисливського стилю - цегляні стіни, оздоба з натурального каменю, панелі з натурального дерева, масивні різьблені меблі, елегантні дивани, опудала диких вепрів, картини на стінах.
Основу меню ресторану складають традиційні страви української та європейської кухонь.
У ранковий час для гостей готують комплексні сніданки.
Відвідувачі можуть замовити всякі холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви з м'яса, птиці та риби, а також страви для великих компаній, гарніри й млинці з різними начинками.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- закуску «Галицька» з курячими стегнами, мисливськими ковбасками, шашликом і шинкою,
- закуску «Фірмова» з овочами й бужениною,
- фарширований сиром і часником чорнослив,
- м'ясне мезе,
- жульєн з лосося,
- грибну юшку з вушками,
- салат з телятини й лисичок,
- салат «Цезар» з лососем і сиром пармезан.