Ресторан «Атлантик» розмістився на території готельного комплексу з однойменною назвою, який стоїть в елітному районі Одеси, на вулиці Генуезькій.
Розкішний інтер'єр ресторану оформлений у класичному стилі - ніжні пісочні відтінки, різьблені меблі з натурального дерева, дзеркальні колони й неонове підсвічування, кришталеві люстри, дорогий текстиль в оздобі.
Просторий зал розрахований на 250 персон.
Основу меню закладу складають популярні страви європейської, середземноморської та японської кухонь.
Родзинкою меню є страви болгарської кухні:
- овеча бринза з печеним коржем і малосольним огірком «Сирене с пърленки»,
- м'ясна нарізка «Планіна»,
- суп з телятини з язиком «Шкембе чорба»,
- голубці з виноградного листя,
- баранини й булгура «Лозові сармі»,
- котлета з рубленого м'яса свинини й яловичини «Кюфте»,
- бігос.
Уранці гості можуть замовити комплексні сніданки, а в обідній час у ресторані готують ситні бізнес-ланчі.
Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, перші страви, салати, пасти, основні страви з м'яса й риби, гарніри, бургери, сендвічі, фрукти й десерти, а також суші й роли.
Серед фірмових страв ресторану «Атлантик» відзначають:
- форшмак на тостах,
- салат з індичкою і чипсами з бекону,
- буябес,
- морський коктейль, запечений з овочами під соусом,
- чорну пасту з філе курчати,
- стейк з лосося з соусом «Морней»,
- стейк з телятини з соусом «Жако»,
- барбекю з баранини з вишневим соусом,
- карамельний чизкейк.
У барній карті є натуральна кава й кавові мікси, елітні сорти чаю, міцний алкоголь, а також широкий асортимент європейських вин.
У ресторані є сцена з сучасним музичним і світловим обладнанням, майданчик для танців.
Часто тут проходять бенкети й фуршети.