На Дерибасівській у самому серці Одеси розмістився бар «Black Pepper». 
Інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт - лаконічні меблі, цегляне муровання стін, оздоба з металу і дерева, м’яке освітлення. 
Тут гостям представлений широкий асортимент класичних, екзотичних і авторських коктейлів, а також велика кальянна карта. 
Меню бару містить популярні страви паназіатської та європейської кухонь. 
Серед фірмових страв відзначають:
	
		тигрові креветки в пряно-імбирному соусі, 
		антрекот з телятини... 
                        На Дерибасівській у самому серці Одеси розмістився бар «Black Pepper».
Інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт - лаконічні меблі, цегляне муровання стін, оздоба з металу і дерева, м’яке освітлення.
Тут гостям представлений широкий асортимент класичних, екзотичних і авторських коктейлів, а також велика кальянна карта.
Меню бару містить популярні страви паназіатської та європейської кухонь.
Серед фірмових страв відзначають:
- тигрові креветки в пряно-імбирному соусі,
 - антрекот з телятини в перцево-вершковому соусі,
 - стейк із судака з броколі,
 - рамен з морепродуктами, рамен бургер, тигрові креветки у тісті Катаіфі з сальсою з овочів і манго з вершковим соусом,
 - брускети в азіатському стилі з лососем і гострим огірком, з вугром і васабі майонезом, з грильованими овочами й паніром,
 - азіатську локшину з тофу й овочами,
 - салат з куркою, водоростями хіяші вакаме і маринованими соєвими паростками,
 - манговий чизкейк.
 
        
              
                      
                          
Кальян