На Дерибасівській у самому серці Одеси розмістився бар «Black Pepper».
Інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт - лаконічні меблі, цегляне муровання стін, оздоба з металу і дерева, м’яке освітлення.
Тут гостям представлений широкий асортимент класичних, екзотичних і авторських коктейлів, а також велика кальянна карта.
Меню бару містить популярні страви паназіатської та європейської кухонь.
Серед фірмових страв відзначають:
тигрові креветки в пряно-імбирному соусі,
антрекот з телятини...
На Дерибасівській у самому серці Одеси розмістився бар «Black Pepper».
Інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт - лаконічні меблі, цегляне муровання стін, оздоба з металу і дерева, м’яке освітлення.
Тут гостям представлений широкий асортимент класичних, екзотичних і авторських коктейлів, а також велика кальянна карта.
Меню бару містить популярні страви паназіатської та європейської кухонь.
Серед фірмових страв відзначають:
- тигрові креветки в пряно-імбирному соусі,
- антрекот з телятини в перцево-вершковому соусі,
- стейк із судака з броколі,
- рамен з морепродуктами, рамен бургер, тигрові креветки у тісті Катаіфі з сальсою з овочів і манго з вершковим соусом,
- брускети в азіатському стилі з лососем і гострим огірком, з вугром і васабі майонезом, з грильованими овочами й паніром,
- азіатську локшину з тофу й овочами,
- салат з куркою, водоростями хіяші вакаме і маринованими соєвими паростками,
- манговий чизкейк.