На вулиці Грецькій у самому центрі Одеси гостей зустрічає ресторан фламандської кухні «Bruno».
Меню закладу складається з традиційних і авторських страв французької та італійської кухонь. Акцент зроблено на стравах з риби й морепродуктів. Кухарі ресторану готують салати, холодні й гарячі закуски, супи, страви з м'яса, риби й морепродуктів, пасту, гарніри й десерти.
Фішкою закладу вважається відкрита кухня, а також справжня дров'яна піч, в якій випікають піцу на тонкому тісті з різноманітними начинками. Щоранку відвідувачам подають комплексні сніданки, а вдень тут можна замовити ланчі.
До фірмових страв ресторану «Bruno» відносяться:
- рибний суп з морським гребінцем, креветками, восьминогом і кальмаром,
- соте з морепродуктів з сирно-вершковим еспумом,
- дорада в солі з витяжкою з трав,
- «Рибай» з соусом демігляс,
- качине філе з тартаром з груші, ромом, фундуком та апельсиновим демігляс,
- салат з морепродуктами в сирному соусі, з печеним перцем і горіховою заправою,
- бруксети з хамоном і в'яленими томатами,
- паста з томатами, базиліком і мусом з бурата,
- піца з качкою, каперсами й печеним перцем,
- чизкейк.
У розпорядженні відвідувачів основний зал ресторану на першому поверсі з місткістю 30 осіб, а також зал на другому рівні.
Елегантний інтер'єр закладу виконаний у класичному європейському стилі з великою кількістю оздоби з темних порід дерев.