У самому центрі Одеси, на вулиці Рішельєвській, розмістився ресторан мережі «Чорноморка».
Заклад працює у форматі рибної гастро-лавки і займає територію в будівлі Міського ринку їжі.
До уваги гостей представлено величезний вибір свіжого чорноморського вилову - мідії, рапани, барабуля, ставридка, корюшка, креветки. Крім цього, у крамниці можна знайти свіжі устриці в басейнах, ската, акулу, форель, щуку, лосося.
Обрану страву гостям готують безпосередньо після замовлення. У меню ресторану представлені холодні закуски, салати, супи, основні страви, гарніри й десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- одеський фошмак,
- брускети з малосольною тюлькою, шпротами й оселедцем домашнього приготування,
- тар-тар з лосося з ікрою закарпатської щуки,
- салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
- теплий салат з морепродуктами,
- салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
- щучі кнелі у вершковому соусі,
- м'ясо рапана з грибами й томатами чері,
- буябес,
- різото з морепродуктами,
- мідії,
- вонголе,
- чорноморські креветки,
- камбала калкан.
Для ласунів тут готують вафельний торт, торт «Наполеон» та брауні.
Велика карта напоїв містить фреші, домашній лимонад, чаї, каву, а також бочкове, пляшкове, крафтове пиво, коктейлі, міцний алкоголь, домашні настоянки, шампанське, ігристі, білі, червоні та рожеві вина Італії, Франції, Німеччини, Чилі, Новій Зеландії, а також домашнє одеське вино.