В історичній частині Одеси, на вулиці Леха Качинського, розмістився ресторан-бар «Elissa».
Тут гостям представлені автентичні страви італійської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря Стефано Антоніоллі. У меню можна знайти устриці, італійську гастрономію, рибні спеціалітети, спеціалітети на грилі хоспер з локального м'яса, класичні італійські закуски, салати, супи, різото, гарніри, пасту, основні страви та десерти.
Серед фірмових страв ресторану-бару відзначають:
флорентійський стейк ...
В історичній частині Одеси, на вулиці Леха Качинського, розмістився ресторан-бар «Elissa».
Тут гостям представлені автентичні страви італійської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря Стефано Антоніоллі. У меню можна знайти устриці, італійську гастрономію, рибні спеціалітети, спеціалітети на грилі хоспер з локального м'яса, класичні італійські закуски, салати, супи, різото, гарніри, пасту, основні страви та десерти.
Серед фірмових страв ресторану-бару відзначають:
- флорентійський стейк з яловичини,
- вітелло тонато з телятини з анчоусом, каперсами й перепелиним яйцем,
- мідії по-адріатичному,
- равіолі з рікотою, томатним соусом і пекоріно,
- сальтимбока а-ля Романа з телятини,
- «Вухо слона» з чері й руколою,
- паніровані сардини з лимоном по-венеціанськи,
- панеле з нуту по-сицилійськи,
- сирники зі сметаною і малиновим кулі.
Окремо представлено гурме-меню від шефа, в якому відзначають:
- салат «Севіче», заправлений маракуєю, креветками й руколою,
- тартар з тунця з сорбетом з гаспачо, зеленим базиліком на сирі страчатела,
- ескалоп з фуа-гра на яблучному крокеті з кальвадосом, панірований ромашкою і лісовими ягодами,
- рибний суп «Качуко» з часниковими грінками,
- качину ніжку конфі на тартарі з гарячих яблук з гелем з мандарина, обліпихи й сферами з апельсина і кориці,
- кубик-рубика з пана-котою і фруктовим желе.