У Приморському районі Одеси, на вулиці Пантелеймонівській, розмістилося кафе авторської американської кухні «Фарш».
Основний акцент у меню зроблено на бургерах і м'ясних стравах, приготованих на відкритому вогні. Також гості можуть замовити салати, картоплю фрі й картоплю по-селянськи, супи, соуси, гарніри, десерти.
Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
стейк «Фарш» з мармурової яловичини з ароматно-пряною олією і салатом коул слоу,
смажене курча на тепані «Гаряче курча» з карт...
У Приморському районі Одеси, на вулиці Пантелеймонівській, розмістилося кафе авторської американської кухні «Фарш».
Основний акцент у меню зроблено на бургерах і м'ясних стравах, приготованих на відкритому вогні. Також гості можуть замовити салати, картоплю фрі й картоплю по-селянськи, супи, соуси, гарніри, десерти.
Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
- стейк «Фарш» з мармурової яловичини з ароматно-пряною олією і салатом коул слоу,
- смажене курча на тепані «Гаряче курча» з картоплею по-селянськи, зеленню, часником і соусом Big Tasty Light,
- качина ніжка «Confit» в медово-апельсиновому маринаді з карамелізованою грушею і соусом Pikin Duck,
- чорний бургер «Ша! Готує Шеф!» з котлетою з мармурової яловичини, фаршированої сиром моцарела і беконом, з цибулею і помідором на грилі під соусом Big Tasty і вершковою аджикою,
- бургер «CRABSBURGER» з котлетою зі снігового краба й тигрової креветки з солодкою кукурудзою і печеним перцем з додаванням пікантно-гострого соусу «Тобіко» з ікрою летючої риби,
- бургер «Великий тато» з котлетою з мармурової яловичини, сиром чедер, беконом, соусом BBQ і Тар-Тар,
- «Стейк Бургер» з мармуровою яловичиною, цибулею і помідорами на грилі, соусом Big Tasty і вершковою аджикою,
- бургер «Качині історії» з філе качки конфі, карамелізованими яблуками, цибулею порей, свіжими огірками й соусом Pikin Duck,
- салат «Ти в Мілані» з руколою, пармезаном, томатами, кедровими горіхами й соусом вишневий бальзамік,
- салат «Американець» з курячою печінкою, печерицями, яблуком і сиром пармезан,
- курячі крильця «Баффало» з соєво-медовим соусом.
У ранковий час у кафе подають комплексні сніданки, а саме вівсяну кашу, сирники з полуничним соусом і медом, панкейки з нутелою, з солоною карамеллю і бананом.
У барній карті представлено асортимент розливного та пляшкового пива, міцний алкоголь і коктейлі.