Ресторан «Гайя» розмістився на Лідерсівському бульварі в Приморському районі Одеси.
Гостям представлена авторська кухня з інтерпретацією вегетаріанських страв і страв здорового харчування.
Кухарі в процесі приготування замовлень використовують натуральні та свіжі продукти та інгредієнти.
Меню ресторану включає мезе, салати, вироби з тіста, випічку, супи, гарячі страви та десерти.
Щоранку гостям подають комплексні сніданки.
До фірмових страв меню «Гайя» відносяться:
- гуакамоле з авокадо, чилі, лайма і зелені,
- мінестроне з пармезаном і соусом песто,
- табуле з трьох видів сочевиці й самосою,
- салат з грушею-гриль, кедровим горіхом, сиром горгондзола і маскарпоне,
- карі зі смаженим сиром, нутом,
- броколі й шпинатом,
- удон з маринованим тофу і савойською капустою,
- фетучине фреска з базиліком, чері, пармезаном,
- ізраїльський кус-кус з трюфельною пастою і грибами,
- індійська самоса,
- бургер з Халумі, в'яленими томатами й базиліком.
Карту напоїв ресторану складають лассі, смузі, фреші, кавомікси з додаванням мигдалевого або кокосового молока, а також авторські напої «Гайя» - імбирний лимонад і чай, допіо «Cream coffee» з кокосовим молоком і пломбіром, какао «Chili», гарячий ягідний пунш.
У розпорядженні гостей просторий основний і бенкетний зали, а також відкрита літня тераса.