У Приморському районі Одеси, на території пляжу «Ланжерон», розмістився клуб-ресторан «Ямайка».
Затишний інтер'єр витриманий у сучасному стилі - теплі ванільні й пісочні відтінки, оригінальні світильники, картини з морськими пейзажами на стінах.
Заклад займає два рівні.
Просторий основний зал здатний вмістити до 230 персон одночасно.
Регулярно в клубі-ресторані проходять бенкети й фуршети.
Меню пропонує широкий асортимент національних одеських страв, а також популярні страви середземноморської, європейської та української кухонь.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, закуски до пива, салати, піцу з різними начинками, страви, приготовані на мангалі, перші й основні страви з м'яса і риби, гарніри, оригінальні соуси та десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- салат з кальмарів з соусом з паприки,
- кільця кальмарів фрі з соусом «Айолі»,
- піцу «Ямайську» з шинкою,
- хашламу,
- копчені свинячі ребра зі смаженою картоплею,
- медальйони з курки з білими грибами,
- чорноморську барабульку-гриль,
- стейк з лосося,
- челогач зі свинини,
- запечену сьомгу-гриль,
- шашлик зі свинячого ошийка.
Барна карта містить розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, вина Чилі, України, Грузії, а також коктейлі, фреші, кавові мікси.