У Приморському районі Одеси, на вулиці Катерининській, розмістився ресторан кримсько-татарської кухні «Хаджибей».
Заклад являє собою просторий дворівневий зал, інтер'єр якого виконаний у традиційному східному стилі. У ресторані вибілені стіни, м'які дивани зі строкатим орнаментом, діжки з живими рослинами, оригінальні ковані лампи.
Також тут обладнано віп-кімнату і дитячий ігровий куточок для самих маленьких відвідувачів. Основу меню складають традиційні страви кримськотатарської кухні, які кухарі готують за автентичними рецептами.
Відвідувачі можуть замовити чебуреки з яловичиною, з бараниною або з бринзою, а також янтики - чебуреки, які смажать на сухій сковорідці. Крім цього, у ресторані готують салати, супи, манти, плов, сарму, піде, кебаб, гарніри, східні солодощі та десерти - татли.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- татарські пельмені з волоським горіхом «Джевізлі Татар Аш»,
- манти з м'ясом,
- рулет з тонкого хрусткого тіста «Бурма» з начинкою з бринзи й шпинату,
- самсу з телятиною,
- м'ясний салат з огірком і кінзою,
- мангал-салат з бараниною, морквою-гриль, міксом зелені й маринованою цибулею під медово-гірчичним соусом,
- лагман з телятини з овочами й локшиною,
- плов з телятиною й овочевим салатом,
- баклажан «Імам Байілді», фарширований м'ясом і запечений в печі,
- сарму з м'ясом у виноградному листі,
- челогач з баранини «Кабірга»,
- шашлик з телятини,
- райдужнау форель-гриль.
У барній карті є асортимент чаю та кави, зокрема й фірмова чорна кава в джезві «Каре Каве», чорна кава в джезві на зеленому чаї «Джигіт Кавесі», а також ягідний компот «Хошаф», айран, лимонад, авторське пиво, міцний алкоголь, фірмові настоянки власного приготування - кизилова, лимонна, імбирна, вишнева і ягідна, домашнє вино і вина Італії, Франції, Нової Зеландії, України.
Щочетверга та щонеділі у вечірній час у ресторані грають живу музику.