Ресторан грузинської кухні «Хінкальня», який входить в однойменну мережу закладів, розмістився на вулиці Буніна в центральній частині Одеси.
Затишний інтер'єр оформлений у традиційному кавказькому стилі - меблі з натурального дерева, цегляне муровання, стіни з автентичним грузинським візерунком, картини й керамічні вироби як елементи декору.
В основі меню представлені класичні грузинські страви.
Гостям подають хінкалі з різними начинками, хачапурі, перші страви, основні страви, холодні та гарячі закуски, страви, приготовані на мангалі, оригінальні соуси, грузинський хліб «Шоті», десерти.
До фірмових страв меню ресторану відносять:
- хінкалі з м'ясом і зеленню,
- суп «Харчо»,
- пхалі,
- хачапурі по-аджарськи,
- лобіані,
- кубдарі,
- лобіо по-імеретинськи,
- люля-кебаб з телятини,
- шашлик зі свинини,
- оджахурі,
- чашушулі,
- курчати по-чкмерульскі.
Серед десертів відзначають фірмовий мацоні з медом і волоськими горіхами, а також готують пахлаву, пеламуші й гозінакі.
Барну карту складають домашні лимонади, узвар, тархун, кавомікси, чаї, а також грузинська чача, розливне пиво, домашнє грузинське й українське вино.