Ресторан Кінза

Кінза
3
Одеса, пр. Небесної Сотні 2
3
Все фотографии
Ресторан Кінза
Одеса, пр. Небесної Сотні 2
Одеса, пр. Небесної Сотні 2
+38 068 916 8080
Кухня:  Грузинська
Середній чек: 
$$$$
Кінза
Кінза
Кінза
Опис
Ресторан «Кінза» розмістився на проспекті Небесної Сотні в Одесі, на території торгово-розважального центру «Сіті Центр». Основу меню складають популярні грузинські страви в сучасному виконанні шеф-кухаря. Хінкалі тут готують зі свининою і телятиною, з бараниною, з сиром, з грибами й картоплею. Також відвідувачі можуть покуштувати декілька видів хачапурі - по-імеретинськи, по-мегрельськи, по-царськи з трьома шарами сиру сулугуні, по-аджарськи, кубдарі з начинкою зі свинини й телятини зі спеція...

Ресторан «Кінза» розмістився на проспекті Небесної Сотні в Одесі, на території торгово-розважального центру «Сіті Центр».

Основу меню складають популярні грузинські страви в сучасному виконанні шеф-кухаря. Хінкалі тут готують зі свининою і телятиною, з бараниною, з сиром, з грибами й картоплею.

Також відвідувачі можуть покуштувати декілька видів хачапурі - по-імеретинськи, по-мегрельськи, по-царськи з трьома шарами сиру сулугуні, по-аджарськи, кубдарі з начинкою зі свинини й телятини зі спеціями, відкритий хачапурі з м'ясом і спеціями, великий хачапурі по-аджарськи, а також фірмовий хачапурі «Кінза» з телятиною, свининою, сиром сулугуні й томатами.

У ресторані також приготують закуски, салати, супи, основні страви, гарніри, страви на мангалі та оригінальні соуси, солодощі та десерти.

Серед фірмових позицій меню закладу відзначають:

  • куряче філе з горіховим соусом «Сациві»,
  • печериці по-грузинськи з сиром сулугуні,
  • салат «Kinza» з огірками, томатами, болгарським перцем, фірмовим сиром, оливками, сухарями, цибулею і фірмовим соусом,
  • теплий салат «Тавадурі» зі свининою, баклажанами й томатами, обсмаженими на сковорідці,
  • гострий томатний суп «Бозбаші» з телятиною,
  • тюфтелі з баранини, овочами й грузинськими спеціями,
  • телятину «Чашушулі» з томатним соусом і спеціями,
  • курчати тапака з цибулею-гриль, соусом «Сацебелі» й лавашем,
  • свинячий ошийок «Оджахурі» з картоплею, цибулею і зеленню,
  • «Свинина по-карськи в кеці», запечена під сиром сулугуні з аджикою за рецептом шеф-кухаря,
  • яловичий язик в кеці, запечений з картоплею, томатами під сиром сулугуні й за рецептом шеф- кухаря,
  • долму зі свинячо-яловичим фаршем з мацоні,
  • асорті шашлику зі свинини, телятини, курки,
  • люля-кебаб з баранини,
  • пряні ковбаски «Абхазурі» зі свинини й телятини з гранатом всередині,
  • стейк з лосося.
Для любителів солодкого в ресторані представлено ряд десертів, серед яких відзначають: мацоні з медом і волоськими горіхами, крем-брюле з фініками, пахлаву, чурчхелу.

Велика барна карта закладу містить асортимент лимонадів, холодні чаї, айран, фреші, компот і морс, еспресо й кофемікси, фірмові чаї власного приготування, глінтвейн, а також міцний алкоголь, чачу, авторське пиво, класичні коктейлі, білі червоні та рожеві вина Грузії, Франції, Італії, Чилі, України.

Меню
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!