Ресторан «Кінза» розмістився на проспекті Небесної Сотні в Одесі, на території торгово-розважального центру «Сіті Центр».
Основу меню складають популярні грузинські страви в сучасному виконанні шеф-кухаря. Хінкалі тут готують зі свининою і телятиною, з бараниною, з сиром, з грибами й картоплею.
Також відвідувачі можуть покуштувати декілька видів хачапурі - по-імеретинськи, по-мегрельськи, по-царськи з трьома шарами сиру сулугуні, по-аджарськи, кубдарі з начинкою зі свинини й телятини зі спеціями, відкритий хачапурі з м'ясом і спеціями, великий хачапурі по-аджарськи, а також фірмовий хачапурі «Кінза» з телятиною, свининою, сиром сулугуні й томатами.
У ресторані також приготують закуски, салати, супи, основні страви, гарніри, страви на мангалі та оригінальні соуси, солодощі та десерти.
Серед фірмових позицій меню закладу відзначають:
- куряче філе з горіховим соусом «Сациві»,
- печериці по-грузинськи з сиром сулугуні,
- салат «Kinza» з огірками, томатами, болгарським перцем, фірмовим сиром, оливками, сухарями, цибулею і фірмовим соусом,
- теплий салат «Тавадурі» зі свининою, баклажанами й томатами, обсмаженими на сковорідці,
- гострий томатний суп «Бозбаші» з телятиною,
- тюфтелі з баранини, овочами й грузинськими спеціями,
- телятину «Чашушулі» з томатним соусом і спеціями,
- курчати тапака з цибулею-гриль, соусом «Сацебелі» й лавашем,
- свинячий ошийок «Оджахурі» з картоплею, цибулею і зеленню,
- «Свинина по-карськи в кеці», запечена під сиром сулугуні з аджикою за рецептом шеф-кухаря,
- яловичий язик в кеці, запечений з картоплею, томатами під сиром сулугуні й за рецептом шеф- кухаря,
- долму зі свинячо-яловичим фаршем з мацоні,
- асорті шашлику зі свинини, телятини, курки,
- люля-кебаб з баранини,
- пряні ковбаски «Абхазурі» зі свинини й телятини з гранатом всередині,
- стейк з лосося.
Велика барна карта закладу містить асортимент лимонадів, холодні чаї, айран, фреші, компот і морс, еспресо й кофемікси, фірмові чаї власного приготування, глінтвейн, а також міцний алкоголь, чачу, авторське пиво, класичні коктейлі, білі червоні та рожеві вина Грузії, Франції, Італії, Чилі, України.