На чорноморському пляжі, на території парку Лузанівка, у селі Крижанівка розмістився готель «Ковбой», в складі якого гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
Оригінальний інтер'єр виконаний у сучасному стилі Вестерн - оздоблення та меблі з натурального дерева, ковані ліхтарі, теплі пісочні й медові відтінки в оформленні.
У розпорядженні відвідувачів ресторану два просторі бенкетні зали.
Меню закладу пропонує великий вибір популярних страв американської, європейської та східної кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами шеф-кухаря.
Гостям подають холодні закуски, салати, перші страви, страви, приготовані в тандирі, м'ясні страви та стейки, гарячі сковорідки, страви з птиці, риби й морепродуктів, закуски до пива, піцу, гамбургери, хачапурі, пасти, гарніри та десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- рол «Ковбой» з відвареним язиком,
- юшку з судака й сьомги,
- салат «Ковбойский» з яловичим язиком, копченим м'ясом і смаженими грибами,
- шашлик зі свинячої шиї,
- курчати з тандира,
- свинячий челогач у пряних травах,
- люля-кебаб з баранини,
- бефстроганов з телятини на подушці з пюре,
- яловичі медальйони під вишневим соусом,
- курячі нагетси в кунжутному соусі,
- сьомгу у вершковому соусі з базиліком,
- чорноморські мідії в мушлі під вершковим соусом,
- піцу «Ковбойська» зі свининою, куркою і сиром пармезан,
- еклери «Ковбой».
У барній карті представлені фреші, розливне пиво від «Одеської приватної броварні», чаї, кавомікси, а також класичні коктейлі, міцний алкоголь, вина Чилі, Молдови та Грузії.
Для проведення урочистих заходів розроблено бенкетне меню.
У теплу пору року в ресторані працює літня тераса, з якої відкривається мальовничий вигляд на Одеську затоку.