У самому центрі Одеси, у провулку Віце-адмірала Жукова, розмістилося кафе тайської та японської кухні «Крабі».
У розпорядженні гостей просторий зал і літня тераса. Затишний інтер'єр дизайнери оформили в колоритному східному стилі.
У меню кафе представлені автентичні й авторські страви тайської та японської кухонь. Кухарі готують страви з додаванням прянощів і спецій - імбиру, кореня галангі, тайського перцю, часнику і лимонної трави.
Відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, страви з локшини й рису, гарячі японські страви, супи, салати, нігірі спайсі, класичні нігірі, темакі, сашимі, роли, роли, сети, десерти.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки.
Окремо представлено краб-меню, в якому виділяють:
- суп «Крабі»,
- тартар з краба,
- роли «Парус» з м'ясом краба, тигровою креветкою, лососем і авокадо.
- тяхан вок з крабом, ананасом і чилі,
- суп «Том-Ям-Кунг» з тигровими креветками,
- тайську окрошку з морепродуктами,
- телятину по-тайськи з печерицями в кисло-солодкому соусі,
- чилійські блакитні мідії Мюлі в часниковому соусі,
- салат з вугром і манго,
- салат з крабом, огірком, ікрою тобіко і горіховим соусом,
- рол «Каліфорнія Шик» з крабовим філе, сиром філадельфія й авокадо,
- рол «Тамаго які» з м'ясом краба, тигровою креветкою, омлетом і японським майонезом,
- японський десерт зі смаком манго «Моті».
Спеціально для маленьких відвідувачів розроблено окреме дитяче меню.
У будні в денний час у кафе готують комплексні бізнес-ланчі.
У великій карті бару представлені фірмові гарячі й холодні чаї, пиво, італійська кава, чаї Таїланду, тайські соки, вина Японії, Франції, Італії, Чилі, Грузії, міцні алкоголь і оригінальні авторські коктейлі на його основі.