У самому серці Одеси, на території готелю «Марлін», розмістився ресторан з однойменною назвою.
Дизайнерський інтер'єр оформлений у сучасному стилі — пісочні й сірі відтінки, геометричні лінії, елегантні меблі, скло і метал як матеріали оздоблення.
У розпорядженні гостей просторий зал-буфет, бенкетний хол, vip-зал і терасана даху готелю, яка розрахована на 70 персон.
Гостям ресторану представлений широкий асортимент авторських страв середземноморської та європейської кухонь.
Особливістю закладу є можливість відвідувачів самостійно приготувати страви з м'яса, риби, птиці та морепродуктів в оригінальних маринадах на спеціальних гриль-столах на розпечених кісточках фундука.
У ресторані надаються послуги кейтерінгу.
Крім того, у гостей є можливість організувати індивідуальний пікнік на висоті двадцять п'ять метрів над землею.