У самому серці Одеси, на Аркадійській алеї, гостей зустрічає ресторан сучасної української кухні «Nash».
Інтер'єр закладу виконаний у стилі еко з етнічними елементами декору - тепла кремово-пісочна колірна гама, вибілені стіни, плетені абажури, меблі та оздоблення з натурального дерева медового відтінку, вази з букетами з пшеничних колосків і жива зелень.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української кухні в оригінальній авторській інтерпретації з урахуванням сучасних технологій і віянь.
У меню ресторану представлені закуски, хрусткі деруни, пиріжки, які шеф рекомендує до супів, вареники з різними начинками, салати, супи, основні страви, гарніри, десерти.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні, запікають у печі в глиняних горщиках, а також коптять у власній коптильні.
До фірмових позицій відносяться:
- яловичий язик з вершково-грибним соусом,
- телячі щоки з картопляним пюре,
- кролик у сметанному соусі з картоплею,
- баранина з печі з баклажанами, помідорами й кінзою,
- телятина з чорносливом і картоплею,
- качка з яблуками та айвою,
- запечені перці з овечою бринзою і часниковим маслом,
- деруни з щучою ікрою і крем-сиром,
- салат з куркою, овочами, фермерським сиром і сухарями,
- салат «Олів'є» з лососем,
- пиріжки з курячою печінкою і потрухами,
- грибна юшка з трьох видів грибів,
- червоний борщ з пампушками,
- вареники з курячою й печінкою у вершковому соусі з білими грибами й печерицями,
- шоколадний торт.