У самому серці Одеси, на узбережжі Чорного моря, у провулку Кришталевий, гостей зустрічає ресторан «Pasta Fresca».
Заклад займає територію в курортному комплексу «Palace Del Mar». У розпорядженні гостей основний зал, просторий бенкетний зал, а також відкрита літня тераса.
У ресторані подають традиційні страви італійської кухні, які кухарі готують на основі автентичних рецептів, привезених з південного регіону країни - Апулія, Кампанья, Лаціо, Калабрія, Базиліката, Сардинія і Сицилія.
Родзинкою меню є паста, яку тут готують самостійно. Крім цього, у закладі можна замовити антипасти, ньокі, різото, супи, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, гарніри, десерти й солодку випічку.
Фірмовими стравами ресторану «Pasta Fresca» вважаються:
- спагеті з чорнилом каркатиці й морепродуктами,
- чорні спагеті з фісташками й креветками,
- паста «Монфрендіні ала ботарга» з в'яленими томатами з Сардинії,
- калабрійська паста з гострим м'ясним соусом,
- карпачо з лосося з сиром філадельфія,
- різото з морепродуктами,
- рибний суп «Бродетто ді Пеше»,
- кролик, запечений у соусі Качаторе,
- тальята з телятини з руколою і сиром пармезан,
- крила ската із зеленою сальсою,
- восьминіг-гриль «Пульпо алла Грилья».
Змістовна барна карта закладу містить морс і лимонад власного приготування, мілк-шейки, фірмові чаї, фреші, натуральну каву й кавомікси, какао, а також пляшкове і кегове пиво, міцний алкоголь, класичні та авторські коктейлі, великий вибір італійських вин.
Окремо для відвідувачів представлено меню з колоритною одеською кухнею, де можна знайти форшмак і хумус, страви з чорноморського вилову.