У Приморському районі Одеси, на вулиці Буніна, розмістився ресторан сучасної американської кухні «Peggy Smith».
У розпорядженні гостей кілька залів із затишними обідніми зонами, зокрема й зал у підвальному приміщенні. Дизайнерський інтер'єр витриманий у стилі модерн - поєднання світло-сірих, теракотових, пісочних і графітових відтінків, м'які дивани й невеликі столики, перегородки й оригінальні скляні світильники.
Основу меню складають популярні страви американської кухні в сучасній подачі.
Протягом усього дня відвідувачі ресторану можуть замовляти комплексні сніданки на вибір - вівсяну кашу на кокосовому або коров'ячому молоці з додаванням карамелізованого яблука, банана і груші, яйце Бенедикт з авокадо, руколою, кедровими горіхами й фірмовим сирним соусом, омлет зі шпинатом у вершках з підкопченим лососем, панкейки з кленовим сиропом, карамельним попкорном, ягодами й м'ятою, солоні сирники з сиром дорблю і соусом з печеного перцю, солодкі сирники з печеним бананом, горіхами кленовим сиропом.
Також у ресторані кухарі готують три види бейглів і бейгл-сет, закуски, боули, супи, основні страви, гарніри й десерти.
До фірмових позицій закладу відносяться:
- стейк з лосося в маринаді з кімчі й теріяки в соусі з мідій зі шпинатом,
- стейк «Джек Деніелс» з глазурованими коренеплодами,
- філе судака в маринаді з кокосового молока і лемонграсу з кус-кусом,
- качина грудка з томленою грушею у вині з ягідним соусом,
- боул з креветками, горіховим рисом, томатами чері, яйцем і грецьким йогуртом,
- бейгл з підкопченим лососем малої солі, крем-сиром, каперсами, червоною цибулею і томатами,
- десерт «Улюблений мус Пеггі» з фісташок з чорним шоколадом і горіхами.