У Приморському районі Одеси, на проспекті Шевченка, розмістився ресторан «Piccolo».
Тут гостям представлено асортимент популярних і авторських страв італійської кухні.
У ранковий час у ресторані подають комплексні сніданки: авокадо-тост з лососем, крок-мадам по-італійськи, сирники з в'яленою журавлиною і соусом з чорних родзинок, сирні ньокі з вишневим кремом, яйце пашот з соусом з печених томатів і сиру моцарела, яєчню з моцарелою і томатами, фрітату з куркою й овочами, вівсяну кашу з в'яленою журавлиною і вишневим кремом.
Також у закладі готують устриці, закуски, салати, супи, основні страви та десерти.
Серед фірмових позицій меню «Piccolo» відзначають:
- різото з тигровими креветками,
- моцарелу в листковому тісті,
- куряче стегно в пармезані з медовою морквою,
- яловичі щоки з полентою,
- філе-міньйон,
- філе дорадо зі смаженими овочами й пюре з артишоків,
- філе лосося з апельсиново-базиліковим соусом і печеною капустою,
- холодний суп із зеленого горошку з тигровими креветками,
- салат з телятиною,
- рігатоні з телятиною й овочами,
- спагеті з мітболами,
- тартар з тунця,
- лимонну рікоту з фініками.
До послуг гостей закладу просторі зали, а також літній майданчик.
Інтер'єр ресторану виконаний дизайнерами в сучасному стилі з елементами декору в стилі арт-деко — кремові, рожеві та сині відтінки, елегантні меблі, світле дерево в оздобі, настінні малюнки, дзеркала і неонові вивіски.