На вулиці Ільфа й Петрова в Київському районі Одеси розмістився один з ресторанів-барів «Під куполом».
У розпорядженні гостей затишний маленький зал і просторий критий літній майданчик.
Інтер'єр ресторану-бару оформлений дизайнерами в стилі сучасної класики - тепла кремово-шоколадна колірна гама, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, стеля з декорованим куполом в центрі залу.
Основу меню закладу складають популярні страви вірменської та європейської кухонь. Гостям подають салати, холодні й гарячі страви, піцу на тонкому тісті й борошняні вироби, перші й основні страви, шашлики, приготовані в тандирі, соуси, гарніри, десерти.
Серед фірмових страв ресторану-бару відзначають:
- шашлик з баранини,
- люля-кебаб з телятини,
- шашлик зі свинячого чалагача,
- курячий паштет з журавлинною глазур'ю і розмариновою хлібом,
- м'ясну дошку від шефа з курячим рулетом, бужениною, двома видами сала, бастурмою, гірчицею і хроном,
- креветки, смажені в коньячно-часниковому соусі,
- салат з телятини «Таємниця під куполом»,
- салат від шефа з томатами чері, руколою, пармезаном, оливками, кедровим горіхом під полуничним дресингом,
- крем-суп від шефа з печерицями,
- каре телятини з картопляними бочонками,
- домашні курячі й свинячі ковбаски-гриль з картоплею айдахо,
- стейк із сьомги з різото,
- ламаджо з бараниною,
- піцу «Під куполом» з шинкою, беконом, курячим філе, печерицями та червоно-білим соусом,
- тальятеле з лососем у вершковому соусі,
- вишневий штрудель.
В обідню пору в ресторані-барі можна замовити комплексні бізнес-ланчі.
Часто тут проходять бенкети, корпоративні та сімейні свята, фуршети. Вечорами в закладі грають живу музику.
Працює власна служба доставляння їжі по місту.