У Приморському районі Одеси, на вулиці Жуковського, розмістився пивний паб-ресторан «Рак і щука».
Тут відвідувачам представлені двадцять п'ять сортів розливного і пляшкового пива, а також колекція крафтого пінного від броварні Troubadour. Меню закладу містить асортимент популярних і авторських страв європейської та одеської кухонь.
Гості можуть замовити асортимент страв з раків, холодні й гарячі закуски, салати, пивні снеки, страви для великих компаній, супи, основні страви з риби й морепродуктів, м'ясні страви, гарніри, десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- мідії по-бельгійськи з картоплею,
- фірмові ковбаски й сосиски на грилі,
- в'ялена ікра щуки,
- юшка «Рак і щука»,
- салат «Олів'є» з раками,
- раки у вині,
- раки зі сметанно-часниковою заправою,
- стейк «Рибай»,
- мідії в томатному соусі.
У розпорядженні відвідувачів два просторі зали із загальною місткістю 90 посадкових місць. Атмосферний інтер'єр ресторану виконаний у стилі традиційного бельгійського пивного паба – тепла коричнева колірна гама, лаковані меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, різьблені панелі, старовинний металевий посуд.
У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на літній терасі.