У мальовничому куточку Одеси, на березі Чорного моря, розмістився ресторан «Redling Restaurant», який входить до складу однойменного готелю.
Оригінальний інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі сучасну класику, авангард і фьюжн - тепла кремово-кавова колірна гама, м'які крісла і невеликі столики, колони й оригінальні світильники, картини та острівці живої зелені.
В основі меню представлено асортимент класичних європейських страв з елементами одеського колориту. Гостям подають холодні закуски, салати, бургери, перші страви й пасти, м'ясні та рибні страви, морепродукти, гарніри, десерти.
Серед фірмових позицій меню «Redling Restaurant» відзначають:
- карпачо з лосося та тунця під лаймово-імбирним соусом з руколою,
- салат з тунцем, руколою, яйцем пашот в паніровці, томатами чері й пармезаном,
- салат від шефа з курячим філе в беконі,
- червоний борщ зі сметаною, гірчицею і перцем чилі,
- рибний суп з філе дорада, лосося, з креветкою й ароматом диму,
- пасту з морепродуктами й сиром пармезан під вершковим соусом,
- пасту «Карбонара» з італійським беконом, панчетою і жовтками,
- стейк філе міньйон з пікантним соусом,
- свинячі реберця в соєво-медовій глазурі,
- тюльку фрі «Цяця по-одеськи»,
- чорноморські бички й камбалу з овочевою сальсою,
- лосось на грилі з гуакамоле,
- чорноморські мідії в соєво-часниковому соусі,
- кіноа з томатами й руколою,
- тирамісу з сиром маскарпоне,
- торт «Наполеон» з кремом з білого шоколаду.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню.
У великій барній карті представлені міцний алкоголь і коктейлі на його основі, пиво, лимонад, смузі, фреші, ігристе і шампанське, а також вина Франції, Італії, Іспанії, Грузії, Чилі, Австралії, Нової Зеландії.