Ресторан Redling

Redling
?
Одеса, вул. Дача Ковалевського 71
?
Все фотографии
Ресторан Redling
Одеса, вул. Дача Ковалевського 71
Одеса, вул. Дача Ковалевського 71
+38 099 738 7700
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
У мальовничому куточку Одеси, на березі Чорного моря, розмістився ресторан «Redling Restaurant», який входить до складу однойменного готелю. Оригінальний інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі сучасну класику, авангард і фьюжн - тепла кремово-кавова колірна гама, м'які крісла і невеликі столики, колони й оригінальні світильники, картини та острівці живої зелені. В основі меню представлено асортимент класичних європейських страв з елементами одеського колориту. Гостям подають холодні заку...

У мальовничому куточку Одеси, на березі Чорного моря, розмістився ресторан «Redling Restaurant», який входить до складу однойменного готелю.

Оригінальний інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі сучасну класику, авангард і фьюжн - тепла кремово-кавова колірна гама, м'які крісла і невеликі столики, колони й оригінальні світильники, картини та острівці живої зелені.

В основі меню представлено асортимент класичних європейських страв з елементами одеського колориту. Гостям подають холодні закуски, салати, бургери, перші страви й пасти, м'ясні та рибні страви, морепродукти, гарніри, десерти.

Серед фірмових позицій меню «Redling Restaurant» відзначають:

  • карпачо з лосося та тунця під лаймово-імбирним соусом з руколою,
  • салат з тунцем, руколою, яйцем пашот в паніровці, томатами чері й пармезаном,
  • салат від шефа з курячим філе в беконі,
  • червоний борщ зі сметаною, гірчицею і перцем чилі,
  • рибний суп з філе дорада, лосося, з креветкою й ароматом диму,
  • пасту з морепродуктами й сиром пармезан під вершковим соусом,
  • пасту «Карбонара» з італійським беконом, панчетою і жовтками,
  • стейк філе міньйон з пікантним соусом,
  • свинячі реберця в соєво-медовій глазурі,
  • тюльку фрі «Цяця по-одеськи»,
  • чорноморські бички й камбалу з овочевою сальсою,
  • лосось на грилі з гуакамоле,
  • чорноморські мідії в соєво-часниковому соусі,
  • кіноа з томатами й руколою,
  • тирамісу з сиром маскарпоне,
  • торт «Наполеон» з кремом з білого шоколаду.
Щоранку гостям готують різні варіанти комплексних сніданків - листковий омлет з пармезаном, кіноа, руколою і томатами, яйце Бенедикт зі шпинатом і панчетою на хрусткому тості, оката яєчня з беконом, сирники в паніровці з лавандою на вишневому кулі з ягодами, млинці з сиром, родзинками й малиновим джемом, панкейки з ягодами й малиновим кулі.

Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню.

У великій барній карті представлені міцний алкоголь і коктейлі на його основі, пиво, лимонад, смузі, фреші, ігристе і шампанське, а також вина Франції, Італії, Іспанії, Грузії, Чилі, Австралії, Нової Зеландії.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!