«Фарширована риба» - це міський рибний ресторан, який розмістися в самому серці Одеси, на перетині вулиці Дерибасівської з Червоним провулком.
Тут для гостей закладу готують свіжу рибу й морепродукти, які запікають у дров'яній неаполітанській печі або смажать на чавунних сковорідках. Особливістю ресторану вважається кухня відкритого типу, де відвідувачі можуть спостерігати за процесом приготування замовлених страв.
Гості тут можуть замовити рибу зі свіжого чорноморського вилову - камбалу, сарган, бички, ставриду, барабульку.
Крім цього, у ресторані готують страви із заморських делікатесів - тунець, морський чорт, лемонсоль, сібас і дорада. У меню є креветки Гамбас і Карабінерос, живі устриці й лобстери з акваріума, мідії, рапани та кальмари.
З великої винної карти гостям допоможуть обрати відповідне вино. Або запропонують коктейлі, створені шеф-барменом спеціально для «Фаршированої риби».
Вечорами в п'ятницю і суботу в ресторані грають живу музику.