Ресторан україно-одеської кухні «Самогон» зустрічає своїх гостей на вулиці Сегедській у Приморському районі Одеси.
Оригінальний інтер'єр закладу виконаний дизайнерами в традиційному галицькому стилі - насичені графітові й лілові відтінки в оформленні, м'які крісла, невеликі столики, оксамитові штори й унікальний розпис на стінах, барна стойка, яка викладена мозаїкою.
У меню представлений широкий асортимент галицьких, українських та одеських страв в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують з чорноморського вилову.
Гості можуть замовити канапки під чарку «Самогону», холодні закуски, салати, зупи, рибні та м'ясні страви, страви, приготовані на відкритому вогні, вареники як-от гуцульські пироги з різними начинками, страви без м'яса і коронні страви від шефа, а також солодке .
До фірмових страв ресторану «Самогон» відносяться:
- риба, фарширована по одеському рецепту,
- холодець з телятини на яловичих ніжках,
- судак у томаті,
- кіш з сьомгою і шпинатом,
- м'ясна тарілка від Дзідзьо з селянською і домашньою курячими ковбасами, а також з копченим м'ясом,
- форшмак за рецептом одеських євреїв,
- грецький салат з одеськими мансами,
- бограч «Галицький» зі свининою, яловичиною, копченими ребрами та овочами,
- форель, фарширована овочами й сиром «Пструг по-закарпатськи»,
- биточки з тюлечки,
- фрикадельки з бичка й філе пеленгаса під вершковим соусом «Обід ченця»,
- крученики зі свинини в вишнево-коньячному соусі,
- чалагач з баранини,
- гуцульський банош.
Як десерт гості можуть замовити фірмовий чорнослив з горіхами, налисники з сиром та родзинками, морозиво з горіхами власного приготування, а також яблучний штрудель з кулькою домашнього морозива.
Уранці тут подають сніданки, а в денний час гості можуть замовити комплексні бізнес-обіди.
Алкогольна карта містить понад 20 різновидів наливок, які готують за рецептами монахів Галичини, ексклюзивними марками вин і асортиментом міцного алкоголю.
У ресторані «Самогон» працює власна служба доставляння їжі по місту.