У п'яти хвилинах пішки від затоки «Золотий Берег» у мальовничому курортному районі Одеси розмістився еко-готель «Villa Pinia», у складі якого гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
Затишний сучасний інтер'єр закладу стилізований під середземноморську траторію - тепла пісочно-оливкова колірна гама, м'які велюрові крісла й невеликі столики, справжній камін, оздоблення з натурального дерева.
Меню ресторану містить асортимент популярних і авторських страв європейської та авторської кухонь.
Особливістю закладу вважається використання в процесі приготування всіх страв виключно натуральних органічних продуктів, які вирощені фермерськими господарствами регіону в екологічних умовах.
Гостям подають закуски, салати, супи, страви з риби й морепродуктів, птиці та овочів, м'ясні страви, гарніри, десерти.
Фірмовими позиціями меню ресторану вважаються:
- брускети з прошуто і руколою,
- форшмак,
- камамбер запечений у беконі,
- карпачо з телятини з трюфельною олією,
- теплий салат з телятиною та овочами,
- салатний мікс з прошуто і томатами під пармезаном,
- сочевичний крем-суп зі шпинатом,
- суп з морепродуктами й лососем,
- тигрові креветки в середземноморському стилі,
- лосось на грилі з апельсиново-імбирним соусом,
- філе курки, запечене з беконом та моцарелою,
- стейк зі свинини на грилі,
- антрекот з яловичини з пряною олією.
У барній карті акцент зроблено на колекції віскі, в якій налічується понад 40 сортів міцного напою.
Гості можуть скористатися порадою професійного сомельє у виборі алкогольних напоїв.