На території житлового масиву «Райдужний» під Одесою розмістився ресторан-дістилярія «ЧАС Restaurant Distillery».
Дворівневе приміщення включає затишні обідні зони, барну стойку з високим стільцями вздовж неї, сцену з акустичними й музичним обладнанням.
Елегантний інтер'єр поєднує в собі сучасну класику й елементи лаунж - кавово-шоколадна колірна гама, цегляне муровання стін, шкіряні дивани й м'які крісла, меблі та оздоблення з темних порід дерев, кришталеві люстри й абажури, оригінальні настінні малюнки.
Основу меню складають авторські страви середземноморської та європейської кухонь. Фірмовими стравами закладу вважаються:
- філе дорада, запечене з крем-сиром,
- карпачо з тунця,
- тар-тар з лосося,
- чорноморські мідії у вершково-сирному соусі,
- соте з морепродуктів в сирному соусі з дор блю і пармезану,
- асорті брускет від шеф-кухаря,
- стейк «Рибай»,
- запечене філе сібаса з соусом «Рокфор» і буряковим соусом,
- бланшованою спаржею і шпинатом,
- медальйони з телятини Медіум просмажування в хоспері,
- салат «Цезар» з курячим філе, запеченим у хоспері,
- шоколадний фондан з дор блю і ванільним кремом.
У барній карті акцент зроблено на асортименті традиційних і авторських алкогольних коктейлів, серед яких відзначають: банановий «Old Fashion» на основі бурбона з ванільним відтінком і банановою тинктурою, «Apple Mule» з ванільною горілкою і яблучним лікером, «Plum 75» на основі сухого джина з додаванням сиропу зі сливи з лимонним фрешем та італійським просеко.
Також у ресторані гості можуть замовити ароматний димний кальян.
Регулярно тут проходять тематичні вечірки, бенкети, фуршети, а також грають живу музику і виступають ді-джеї.